(Видео) Заев и Филипче на мотори на „Делфи форум“ во Грција, а од таму во викендичката на Халкидики, пишуваат грчките медиуми – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner