Став за потпишување на указот откако ќе ја видиме конечната верзија на законите – вели Пендаровски за изградбата на коридорите 8 и 10-д – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner