Власта божем го опоравува здравството, опозиција кога ќе дошле на власт би го оправиле, така нема да стасаме до никаде, вели д-р Тахир за МИА – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner