„Наместо да спасува животи, го влечат по судови“ – Протест на лекари и медицински персонал за поддршка на д-р Бобан Вучевски во Тетово – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner