(Галерија) Руските дипломати во земјава да ја осудат војната против Украина – порачаа од „Лесја Украинка“ од паркот Жена борец – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner