За инвестираните 104,1 милиони евра во изминативе 5 години, Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан го прогласи „Алкалоид“ за водечки инвеститор во регионот – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner