„На сестра ми ѝ забранив да ми дојде на свадба, преубава е и сите ќе гледаа во неа“: Невеста го разочара семејството со својата одлука – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner