„За првпат не е важно партиското убедување и делење на наши и ваши “: МНР за панел-дискусијата „Алармантните состојби во македонската дипломатија“ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner