Фрлање 40 каменчиња и 40 ракувања, се традиција на „Четрсе“, но кој пие 40 ракии по УНЕСКО во Штип? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner