Неискусни ќе ги вакцинираат децата, а искусните ќе седат дома без работа, во Куманово се вработуваат медицински сестри само од ДУИ, вели пратеникот Петрушевски – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner