Бришењето на бугарските клубови од ЦР е во спротивност со обврската за еднакви права и слободи за сите граѓани во Северна Македонија, реагираат од Софија – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner