Рамбо Амадеус „плука“ по емисијата на продуцентката која сексуално ја вознемири, а учествуваше во слична емисија од хуманитарен карактер – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner