Ова е Електра Солушн за долна облека, стручната фирма за која зборуваат Груби и Ковачевски дека ќе го врши надзорот на Коридорите 8 и 10д, вели Стојаноски – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner