Новите еколошки автобуси ќе бидат точка на дневен ред на Советот сѐ додека самите советници не ја изгласаат – вели Арсовска – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner