Се запали објект со насади со марихуана во општина Росоман, запалена е и трска кај Кочани – Два случаи на пожар, соопшти ЦУК – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner