„Нема пропуст во родителската грижа за бебето кое почина и другите деца во семејството“: Народниот правобранител отвори предмет за смртта на деветмесечниот Билал – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner