До УНЕСКО праќаат лажни извештаи, а природното наследство се уништува и урбанизира, реагираат екологисти од Охрид, Струга и Поградец незадоволни од извештаите за Охридскиот регион – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner