(Видео) „Никој да не ја доживее оваа болка“ – Пар од Турција конечно си го пронајде бебето кое го изгуби по земјотресот – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner