Кумановското семејство чие осуммесечно бебе е на Детска клиника не е материјално необезбедено и не е евидентирано во ЦСР Куманово – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner