„Место леб ќе јадеме кифлички и тостерки, ќе си месиме“ – Маркетите со намалени цени, рафтовите празни, бел и полубел леб нема – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner