Да се мачиме како немаме кафе, а не немаме терапија – Одбележан Денот на ретки болести со порака: Ниту една болест не може да го избрише вроденото достоинство на човекот – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner