Шест месеци принудна работа за родителите и пет години казна за децата кои гледаат холивудски или јужнокорејски филмови – Казни во С.Кореја – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner