Земаат лек за дијабетичари за да слабеат, а не знаат дека предизвикува рак на панкреас – Место да си го контролираат јадењето ги оставаат дијабетичарите без лек – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner