(Видео)Наоѓањето на преживеаното девојче беше голема радост во бескрајно тажната приказна – со Надир Мурсели, спасител и  алпинист – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner