Смртта на пациентката во Прилеп по извршена киретажа е кулминација на системската негрижа за здравјето – реагира Платформата за родова еднаквост – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner