Што ти значи татко функционер- Синот на Талат Џафери преку ред без завршен факултет положил правосуден и експресно стана обвинител, велат од ВМРО ДПМНЕ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner