(Видео) Сетете се само на Југославија, Сирија, ги мамат луѓето кажувајќи им што сакаат да слушнат, ги лажат, рече Путин во обраќањето – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner