(Видео) „Сонцето ќе изгрее и зајде и со нас и без нас“ – Новинарот Димовски зачекори низ животот со новата протеза – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner