Лажни контроли, лош материјал, неквалитетен бетон… Што значи техно-корупција и зошто е опасна при изградба на згради во Македонија? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner