(Видео) Единствено таа го преживеала падот на авионот, 11 дена талкала низ џунглата: Неверојатна животна приказна на Џулијан Кепке – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner