Пари за патни трошоци има, а за студентите нема -Студентски отпор бара Шакири да си поднесе оставка, студентите од Битола оставени без субвенциониран оброк – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner