(Видео) ВМРО-ДПМНЕ да ги види објавите на Пазар 3 за продажба на бел коњ и бело магаре, порачаа од СДСМ – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner