Еден човек спаси цел град и му удри шлаканиза на Ердоган! Зошто во Ерзин никој не загина и не се сруши ниедна зграда? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner