„Треба многу трпение и жртви за да успее вистинската љубов“ – Станислав и Сандра се доказ дека врските на далечина успеваат, ако се сака – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner