МАКЕДОНСКИОТ ГУТЕНБЕРГ: Јаков, првиот македонски печатар, на денешен ден во 1566 ја отпечатил првата книга   – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner