Чудо ја спаси Шела од Треблинка: Единствениот жив сведок на депортацијата на штипските Евреи голготата ја раскажа и во книга – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner