За жал вирусот ќе го поминеме со колективен имунитет, а не со вакцини – Професорот Дејан Трајковски математички ја прогнозира епидемијата – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner