Пациентите со цистична фиброза утре ќе запалат свеќа пред Влада за збогум со Благојче Илијевски, нивниот соборец кој почина – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner