Далеку од очи, далеку од срце не важи за Мери и Микола- Почнаа во Скопје, а во Киев ја испишуваат љубовната приказна – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner