Прво осум пациенти ќе го добијат лекот Трикафта, а до крајот на годината уште 22 – Сали бара законски измени за да ја обезбеди современата терапија за цистична фиброза – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner