„Се шокиравме кога дознавме дека и двете дечиња ни се болни од иста болест“ – Со Јасмина Јосифов од Битола за мајчинството на две деца со цистична фиброза – Страница 2 – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad image
adbanner