Цело Скопје ќе се грее од 6- 22 часот на температура меѓу 20 и 21 степен – Кои промени ги воведе АД ЕСМ? – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner