Не посетувајте местачи и масери, само со стручни лица има успешно лекување: Со физиотерапевтот Илија Жежов за проблемите со ишијасот – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner