„МОН глуво за талентираните деца“ – Зошто е голем проблем да се пратат деца на меѓународен натпревар, низ искуството на Даниел Христов и мајка му Катерина – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner