„Неправедно сум осуден на две години затвор, затоа што сакав да бидам научник“ – Магистерски труд го однесе Петар Матовски во затвор – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner