„Растев само со мајка и знам како е“ – Станиша Станковиќ (20) се бори со институциите за поголеми права на младите од самохрани и еднородителски семејства – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner