„Лекот трикафта годишно за еден пациент чини 300.000 евра“: Сали прави калкулации додека пациентите со цистична фиброза најавуваат нов протест – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner