Граѓаните не му веруваат на судот, а судот нема волја да го решава овој проблем: Со Јасна Оровчанец Аранѓеловиќ за искуството со судските постапки за аерозагадувањето – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image
adbanner