Вибер Вести – Реален Медиум за Реални Луѓе – Македонски Медиа Сервис
Ad imageAd image

Вештачката интелигенција е моќна алатка на пропагандистите

Со развојот на технологијата зачестија дезинформациите и лажните вести. Новите технологии како

Има ли власта привилегирани општини?

Државните пари наменети за општините не се распределуваат соодветно, ниту транспарентно реагираат

adbanner