ММС

убавина

Секој лекар одлучува дали мантилот ќе биде бел или валкан: Д-р Горан Трајковски е првиот Македонец кој во Германија се вакцинираше против корона

Вања Мицевска

Пустошот што го прави вирусот тешко го исправа пациентот на нозе – Со д-р Маја Манолева за улогата на физијатрите во справувањето со корона